Betaalmethoden

Of je nu gelijk wilt betalen of liever achteraf betaalt. Alle bekende betaalmogelijkheden biedt Acmejoy aan. Selecteer eenvoudig jouw gewenste betaalmethode tijdens het afrekenproces.

 

 

Vragen en antwoorden over betalingen:
1. Hoe betaal ik met Klarna?
A: Voeg het product toe aan uw winkelwagen en klik op afrekenen, vul uw afleveradres en andere informatie in en ga dan naar de afrekenpagina, selecteer Klarna-betaling en volg de instructies. U moet zich registreren en verifiëren voordat u voor de eerste keer met Klarna betaalt; als u na betaling met Klarna niet binnen de afgesproken termijn betaalt, kan dat later gevolgen hebben voor uw krediet.

2. Ik wil sommige of alle artikelen van mijn bestelling retourneren. Moet ik dan nog steeds het volledige factuurbedrag van Klarna vooraf betalen?
A. Nee, u hoeft alleen te betalen voor de artikelen die u wilt houden. U kunt het beste direct in de KLARNA-app melden dat u een artikel retourneert. De factuur wordt automatisch opgeschort totdat uw retourzending is verwerkt.
Om een artikel te retourneren kunt u contact opnemen met onze after sales service.

3. Ondersteunen jullie rembours?
A. Helaas ondersteunen we op dit moment geen rembours. We zullen een bericht plaatsen wanneer we een dergelijke betaalmethode toevoegen.

4. Hoe krijg ik mijn geld terug nadat ik een artikel heb geretourneerd?
Nadat je onze retourprocedure hebt gevolgd, betalen we je het betaalde bedrag terug na bevestiging van ontvangst en controle dat het artikel in goede staat is.

Als je problemen hebt met het betalingsproces, kun je contact opnemen met onze klantenservice en helpen we je graag met je probleem.