Annuleringsvoorwaarden & Formulier

Retour Instructies
Consumenten hebben 14 dagen bedenktijd.
Consumenten in de EU/EER/VK kunnen hun recht uitoefenen om hun aankoop in te trekken of te annuleren (hierna gezamenlijk het "Recht op annulering" genoemd) om de aankoop van fysieke goederen binnen een bepaalde periode (meestal 14 dagen na aankomst) te annuleren. ) en retourneer de goederen voor het ophalen Terugbetaling.

Retour Rechten
Je hebt het recht om de overeenkomst binnen 14 dagen zonder opgave van redenen te ontbinden. De retourtermijn is 14 dagen vanaf de datum van ontvangst van de laatste zending of de laatste zending door u of door de niet-vervoerder die u aanwijst.
Om uw recht op retour uit te oefenen, gelieve ons bedrijf door middel van een duidelijke verklaring (bijvoorbeeld per post, fax of e-mail) op de hoogte te stellen:

Ontvanger: Retour + BKFV + LFW
Adres: Robert Koch Str. 8, 21423 Winsen, Duitsland
E-mail: service@acmejoy.nl
Telefoon/WhatsApp: +49 1578 3442191

U kunt hiervoor gebruik maken van het bijgevoegde retourformulier, maar dit is niet verplicht.
Om de retourtermijn te waarborgen, hoef je alleen maar een melding te sturen over het uitoefenen van je recht op retour voordat de retourtermijn is verstreken.

Kennisgeving! Om persoonlijke hygiëne- en veiligheidsredenen kunnen de volgende artikelen niet worden geretourneerd als de verzegeling is verbroken:

  • Sexy-lingerie
  • Alle sekspoppen (inclusief gigantische dilatatoren en sekspoppen)
  • Vloeibare en pasteuze artikelen zoals condooms, pillen, glijmiddelen, massages en crèmes

Gevolgen van retournering
Als je de overeenkomst herroept, betalen we je onmiddellijk (en uiterlijk binnen 14 dagen na de datum van ontvangst van de retourmelding die je ons op de hoogte hebt gesteld van de herroeping van de overeenkomst) alle reeds door jou ontvangen bedragen terug, inclusief leveringskosten. We zullen de terugbetaling uitvoeren met dezelfde betaalmethode die u bij de oorspronkelijke transactie hebt gebruikt, tenzij u uitdrukkelijk anders met ons overeenkomt; in elk geval brengen we u geen kosten in rekening voor de terugbetaling. We kunnen een terugbetaling weigeren totdat we de goederen hebben ontvangen of u het bewijs levert dat de goederen zijn geretourneerd, afhankelijk van wat zich het eerst voordoet.
U moet de goederen onmiddellijk aan ons retourneren, uiterlijk binnen 14 dagen vanaf de datum waarop u ons op de hoogte heeft gesteld van de terugzending van de herroeping van het contract. Zolang je de retourmelding verstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken, wordt de termijn gerespecteerd.
U bent verantwoordelijk voor de kosten van de directe retourzending.
U bent alleen aansprakelijk voor waardeverlies van de goederen als deze te wijten zijn aan een behandeling door u die geen verband houdt met de aard, aard en functie van de inspectie.

 

Einde van retourinstructies
Overeenkomsten voor de levering van verzegelde goederen die om hygiënische of hygiënische redenen niet kunnen worden teruggezonden, evenals audio- of video-opnamen of computersoftware waarvan de verzegeling na levering is verwijderd, zijn niet van toepassing indien de verzegelde verzegeling is verwijderd.
Een Returns Style Sheet is hier te vinden. ——
Om PDF-bestanden te openen, hebt u een PDF-lezer nodig. Als u geen pdf-lezer op uw computer heeft geïnstalleerd, kunt u deze hier gratis downloaden. https://get.adobe.com/cn/reader/?loc=de

 

Onze 90 Dagen Geld-Terug-Belofte
ACMEJOY heeft er altijd naar gestreefd de verwachtingen van de klant te overtreffen. Daarom geniet elke klant naast het wettelijke retourrecht van 14 dagen ook een geld-terug-garantie van 90 dagen op alle ongebruikte goederen. Om hygiënische redenen worden niet-verzegelde artikelen als gebruikt beschouwd.
U kunt uw contractverklaring binnen 14 dagen en binnen 90 dagen daarna schriftelijk (bijv. per brief, fax, e-mail) of via Retourneren herroepen om te genieten van onze 90 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. Onze extra retourtermijn van 90 dagen gaat in nadat de wettelijke retourtermijn is verstreken. Om te voldoen aan de periode van 90 dagen in onze geld-terug-belofte, hoeft u alleen uw retourbericht of de retourzending zelf tijdig te verzenden.
Onze geld-terug-garantie van 90 dagen is niet van toepassing op verzegelde goederen die om hygiënische redenen niet kunnen worden geretourneerd en leveringscontracten voor audio- of video-opnamen of computersoftware waarvan de verzegeling na levering is verwijderd.
Houd er rekening mee dat wanneer u onze "Geld-terug-garantie" gebruikt, u de verzendkosten moet betalen om het artikel naar ons terug te sturen. Sorry, we kunnen gebruikte producten niet dekken onder onze 90 dagen niet-goed-geld-terug-garantie.
Als u nog andere vragen heeft, neem dan contact op met onze e-mailondersteuningslijn. E-mail: service@acmejoy.nl