Gegevensbescherming

Uw privacy is van het grootste belang voor ons, dus elk artikel dat u bij ons bestelt, wordt verpakt in een prachtige doos. Er staan ​​geen logo's of productnamen op de doos, dus niemand anders dan jij weet wat er in de doos zit. We kunnen er absoluut voor zorgen dat al uw privacy op onze website 100% veilig is en dat u zonder zorgen kunt bestellen.

HOE ZORG JE DAT MIJN CREDITCARDINFORMATIE VEILIG IS?

We gebruiken SSL (Secured Socket Layer), waarmee de informatie die u invoert, wordt versleuteld. Dit is hetzelfde beschermingsniveau dat banken en financiële instellingen gebruiken om ervoor te zorgen dat uw bankrekeninggegevens online kunnen worden bekeken.

HOE ZIT HET MET COOKIES?

Cookies zijn een methode waarmee een klant door zijn verkoopproces wordt gevolgd voor statistische doeleinden en in het winkelwagentje. We gebruiken deze informatie om u een betere winkelervaring te bieden. Het zal nooit aan derden worden doorgegeven. Het heeft ons bijvoorbeeld geholpen om een ​​systeem te creëren waarmee je met minder klikken een product kunt kopen en dus tijd kunt besparen.

WAAROM HEB JE MIJN E-MAILADRES NODIG?

Uw e-mailadres wordt alleen gebruikt om direct en efficiënt met u te communiceren. Het wordt gebruikt om u op de hoogte te stellen dat uw bestelling is verwerkt, uw producten zijn verzonden en over updates van onze productlijnen of onze website. U kunt uzelf op elk moment permanent van de e-maillijst verwijderen, neem hiervoor contact met ons op.